Tilbake til hovedsiden Referater fra avholdte turneringer Oversikt over Pub Opens profiler Pub Opens adelskalender Pub Opens lover & regler Linker til noen baner Litt humor Diverse nyttig informasjon

PUB OPEN 1998
"The great golf gig" ("...in the sky" - for noen) gikk av stabelen 4-6 september som planlagt (det viktigste når man arrangerer er å bare ha et tidspunkt og ikke noen andre planer, for da kan man alltid si at det gikk som planlagt - så lenge man rekker frem i tide).
Eda GK stod for 18 hull, og "Hvita Elgen" sto for senger, mat og drikke (hva mere trenger man ?).Alle bildene er hentet fra Eda's egne websider.

LØRDAG
Bare litt over 08.00: Fire flotte fyrer, fyrer fire fite faller ... Vi er i gang under regnlette skyer. Duggen ligger spikret i gresset og gir oss den utfordringen vi trenger (he, he).
Her spilles Stableford, og for noen så går runden virkelig bra, og kun én går og legger seg. Leif kliner til med 40 p og kan snart vifte med sitt hvite kort. Gratulerer !! (Dette var veldig passende for han finner ikke sitt grønne ! (her må tilføyes to dager etterpå at han har funnet grøntkortet, men mistet scorekortet !! (det ligger ikke i bilen din Vidar ?))).
Det blir lunsj, solen titter frem, vi skifter til shorts, Terje og Terje slutter seg til Leif, Haakon, Vidar og Eirik, og vi går i gang med Scramble. Terje V, Leif og Vidar går ut som lag 1, med Terje Å, Haakon og Eirik hakk i hel. Lag 2 er sløve i starten og pådrar seg en dobbelboogie på hull 1.
Dette ble det ekstra halehenget som skilte lagene til det stod igjen 3 hull, og da forsvant optimismen hos lag 2. Lag 1 viste sin styrke, og resultatet ble til slutt +7 og +11.
Det tok "litt" tid før lag 1 fikk sitt velfortjente drikke av lag 2, men til slutt så fikk de da sine colaar og viskiir.

SØNDAG
Nå skulle helvete slippes løs, og det var klart for bikkjeslagsmål ! Så her ble sendt ondsinnede kommentarer innpakket i vennligsinn etter beste golfetikette. Vi ble enige om Stableford og ikke Slagspill, og så var det rakka vegen. Det kan nevnes at solen var der, så også shortsene, skyene i liten grad, så alt lå vel til rette.
Harald ventet på oss og var klar til dyst. Then we were seven.
Utviklingen av runden kan ses i kurven nedenfor, og der er ingen tvil om at Terje Å var i en klasse for seg. Suverent ! Gratulerer !!
Her kan også leses at Leif dro seg opp fra en sisteplass og havnet på annenplass. Sterkt ! Vidar dro også godt fra hopen og sikret tredjeplassen. Meget bra !

Det ble hentet inn mye poeng og det var meget bra innsats av alle. Jeg tror og håper at alle hadde en bra turneringshelg.
Vi har utestående å skaffe et passende vandreglass (som aldri blir til odel og eie) og dette må overrekkes på en passende pub senere.

Det skal også sies at takket være Hvite Elgen så har i sannheten turneringen fått sitt rette navn (sånn går det når man tar inn på byens (som er svensk for tettsted iflg. Haakon) eneste vertshus med eneste pub ...
Her kan du se scorekortet, og her en grafisk illustrasjon.

Arrangør og referent:
Eirik Bergerud
PUB OPEN 1998
Pl.
Navn
Poeng
1.
Terje Åmbakk
37
2.
Leif Kjønnås
34
3.
Vidar Furuseth
32
4.
Eirik Bergerud
25
5.
Terje Vangen
25
6.
Harald Anvik
24
7.
Haakon Vardal
23


Årets Open-vinner
Terje Åmbakk