Tilbake til hovedsiden Referater fra avholdte turneringer Oversikt over Pub Opens profiler Pub Opens adelskalender Pub Opens lover & regler Linker til noen baner Litt humor Diverse nyttig informasjon
PUB OPEN 2007

Pub Open ble i år gjennomført i Bohuslän, Sverige, nærmere bestemt på Mjölkeröd. Årets deltakere var:
-Eirik Bergerud
-Arne Olaussen
-Terje Vangen
-Vidar Furuseth
-Truls Brodahl
-Tor-Åge Walø
-Haakon Vardal
 
LØRDAG
Dynekilen ... før stormen.


Utslag hull 3


Tor-Åge og Haakon


Pause halvveis


Green-kameratene


Arne og .......


..... Tor-Åge i full sving

SØNDAG
Bra retning ...


Veeeldig nære !


Vidar klar for dagens siste putt. Eller var det den nest siste ?


Tor-Åge med langputt som gikk rett i koppen !


Truls med prøvesving.


Utpsyking før start


Eirik med innspill på hull 1


Eirik med vanskelig nedoverputt


Eirik Bergerud mottar seidel av arrangøren


Årets deltakereFoto:
Haakon Vardal
FREDAG
Helgen startet med en tjuvtreningsrunde på Mjølkerød på fredag 31. Alle deltagerne, bortsett fra arrangøren, deltok.
Hvordan det gikk rent sportslig vites ikke, men det var ihvertfall en munter gjeng jeg møtte på en luguber pizzasjappe i Tanumshede sentrum fredag kveld, etter å ha blitt skysset ned av hotell Vinbäcks nordnorsksvenske innehaver. Han var en ganske hyggelig fyr, som ikke skulle ha fem øre for ølet han skaffet i løpet av helgen. Maken til raushet er det sjelden man opplever. Eneste betingelse stilt var at vi lovte å ta inn på etablissementet også ved en senere anledning. Å det kan vi jo gjøre. Det finnes plenty av golfbaner i kort avstand fra Tanumshede.

LØRDAG
Èn av dem Dynekilen, fikk æren av å huse oss på to runder (nesten) lørdag den 1. Vi hadde på forhånd fått ulike karakteristikker av denne banen, som er mye besøkt av nordbaggar. Konklusjonen var vel at den var i god skikk, men relativt krevende.
Tradisjonen tro ble første runde på lørdag gjennomført som matchspill med øl til vinneren. Flightene ble fordelt som følger: Tor Åge, Terje og Haakon pluss en ekstern nordbagg i første ball, og Truls, Eirik, Vidar og Arne i andre.
Disse konkurransene er jo høyst uoffisielle, så jeg synes det er unødvendig å trekke fram vinnerne her, men det ble en fin gjennomkjøring for de fleste i brukbart vær.

Det kan ikke sies om lørdagens runde to. Den ble spilt som Texas-scramble og avbrutt etter hull fjorten pga. et øsende regnvær, som fortsatte resten av dagen og kvelden. En kveld som vi forøvrig tilbrakte på en restaurant i den koselige lille byen Grebbestad med middag og dertil læskende drikker.

SØNDAG
Søndagen opprant med brukbart vær, og etter en god frokost og utsjekk bar det i vei til Mjølkerød GK. Banen viste seg fra sin beste side med, hvis vi ser bort fra litt vind, perfekte forhold. Flightene, som var fordelt på forhånd, ble spilt som følger:
Arne, Eirik, Terje og Haakon i første, og
Vidar, Tor Åge og Truls i andre.

Resultatene viser at Eirik tidlig tok kommandoen i løpet, og faktisk ledet fra start til mål. Arne var oppe og luktet på teten etter hull 15. Eiriks ledelse var på dette tidspunkt redusert til kun ett skarve poeng. Dette var det nærmeste konkurrentene kom, for herfra og inn festet igjen Eirik grepet og vant med komfortable 7 poeng.
Total poengsum ble imponerende 43.

Her er scorekortet, og en grafisk oversikt over utviklingen av årets konkurranse.


Arrangør og referent:
Haakon Vardal
PUB OPEN 2007
Pl.
Navn
Poeng
1.
Eirik Bergerud
43
2.
Arne Olausen
36
3.
Truls Brodahl
34
4.
Vidar Furuseth
33
5.
Terje Vangen
31
6.
Haakon Vardal
29
7.
Tor-Åge Walø
27


Årets Open-vinner
Eirik BergerudTHE MASTERS 2007
Pl.
Navn
Poeng
1.
Eirik Bergerud
43
2.
Arne Olausen
36
3.
Truls Brodahl
34
4.
Vidar Furuseth
33
5.
Terje Vangen
31
6.
Haakon Vardal
29
7.
Tor-Åge Walø
27


Årets Master
Eirik Bergerud